Sportvereniging GENIE

Tijdelijk geen lessen na 17.00 uur

Helaas kunnen wij door de nieuwe corona-maatregelen, die per 28 november 2021 in zijn gegaan, vanaf 17.00 uur geen les meer geven de komende drie weken. Dit betekent dat wij helaas genoodzaakt zijn om voor de groepen die na 17.00 uur beginnen, de les te annuleren.

Doordat deze maatregelen voor drie weken zijn aangekondigd, hopen wij jullie weer te mogen verwelkomen vanaf maandag 20 december 2021. Wij zullen zoals wij dit eerder hebben gedaan voor deze groepen, over de maand december, geen contributie innen. De eerstvolgende contributie zal voor deze leden alleen over de maand november zijn.

Wij zijn momenteel aan het kijken of we voor de groepen die voor 17.00 uur beginnen met een eindtijd na 17.00, de lessen iets eerder kunnen starten zodat deze wel door kunnen blijven gaan. Hierover zullen wij u nog op een later moment informeren.

De lessen die overdag plaatsvinden kunnen wel doorgaan met de maatregelen zoals wij deze al eerder hebben gecommuniceerd. 

Ondanks alles, wensen wij iedereen alvast fijne feestdagen en een gelukkig en mooi 2022! Wij hopen in 2022 samen met u onze 90ste verjaardag te vieren en een mooie show neer te zetten aan het einde van het sportseizoen!

Zodra er nieuwe updates zijn, brengen wij jullie uiteraard weer op de hoogte.