Sportvereniging GENIE

Kom naar het openingsfestival Facilitair Bedrijf

Bijna dertig culturele organisaties en verenigingen promoten zichzelf tijdens het evenement Kick-Off op zaterdag 5 en zondag 6 maart. De Stichting Facilitair Bedrijf (FB) opent dat weekend de deuren van de herbouwde Blokstallen 3, dat vanaf dan dient als nieuw cultuurhuis voor de gemeente Bergen op Zoom. Het festivalweekend vormt tegelijkertijd de aftrap van het nieuwe evenementenseizoen.

De organisatie van het festivalweekend ligt in handen van de Stichting Facilitair Bedrijf (FB). De stichting biedt ondersteuning aan verenigingen en (non-profit) culturele en maatschappelijke instellingen. De stichting is afgelopen jaar begonnen met de verbouwing van de Blokstallen 3. Het monumentale pand, naast gebouw-T, wordt een nieuw cultuurhuis voor Bergen op Zoom, met werkruimten, ateliers en drie repetitie-studio’s.

Programma
Het FB wil met Kick-Off een open podium bieden aan de vele verenigingen uit de gemeente Bergen op Zoom. Dat kan door deel te nemen aan het muziekprogramma of de zogenaamde performance fair. Zowel in de binnenruimtes als op het buitenterrein van de Blokstallen 3 komen er verschillende podiums te staan. “Het idee is om een estafette van optredens te maken”, zegt voorzitter Gertjan Huismans.

GENIE neemt niet alleen deel aan het openingsfestival maar zal ook met diverse dansgroepen gebruik gaan maken van deze prachtige nieuwe locatie! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *