Sportvereniging GENIE

GENIEuws nummer 2 uitgave juni 2020

We zijn aan het einde gekomen van een bijzonder sportseizoen. Vol enthousiasme begonnen we in augustus 2019 met de lessen. Toen met de spetterende sportresultaten en de knallende voorstellingen in De Maagd nog in ons achterhoofd. Het coronavirus gooide dit seizoen roet in het eten. Wedstrijden werden afgelast en we hebben best wat maanden niet met elkaar kunnen sporten. Wat was het mooi om te zien dat diverse groepen na de meivakantie enthousiast zijn begonnen met de buitenlessen. Dans en Freerun konden dit makkelijker realiseren dan turngroepen die normaal allerlei toestellen gebruiken, dat begrijpen we. We hopen dat we na de zomervakantie het lesschema weer kunnen oppakken in de gymzalen zoals we dat als vereniging gewend zijn. Als de situatie omtrent Covid-19 blijft zoals die nu is, dan gaat dit zeker lukken. Wij zetten ons in om in het nieuwe seizoen per 24 augustus 2020 weer binnen te sporten.

We begrijpen heel goed dat de afgelopen periode ook vragen bij je heeft opgeroepen. Als je vragen aan ons hebt, of alleen je verhaal kwijt wilt, schroom dan niet om ons te mailen.

Zodra er ontwikkelingen zijn, brengen wij je uiteraard direct weer op de hoogte. 

Tot slot wensen wij jullie een hele fijne zomervakantie en hopen we jullie hierna allemaal weer te verwelkomen bij een van onze lessen.

Veel leesplezier met deze GENIEuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *