Sportvereniging GENIE

GENIE weer in de prijzen bij de springwedstrijden!

Afgelopen zaterdag 7 oktober heeft GENIE meegedaan met de individuele springkampioenschappen en de  micro team springwedstrijden in de ABC-lijn in Oostburg.

GENIE had zich met 9 meisjes /dames ingeschreven. Er werd gesprongen op tumblingbaan, mini-trampoline en pegasus mini-trampoline. In de ochtend was het de beurt aan Fabiënne, Michelle en Lois. Door dat het aantal deelnemers in de C lijn en junior categorie erg groot was, waren er 5 prijzen te vergeven. Het niveau was erg hoog vandaag maar Fabienne wist met 3 verschillende  sprongen op zowel  trampoline als op trampoline pegasus toch twee keer een mooie 3e plaats te veroveren. Michelle werd 4e op pegasus trampoline. In de middag kwamen behalve bovengenoemde meisjes ook senioren dames Kirsten, Femke, Isa, Ilse, Meike en Sylvie aan de beurt. Hier behaalde Femke in de Senior B lijn een mooie 2e plaats op de tumblingbaan.

Na de individuele wedstrijden was er ook nog een micro teamwedstrijd. Hier had GENIE zich met drie groepen ingeschreven. Er werd met 3 deelnemers per team geturnd. In deze wedstrijd wordt er geturnd op een combi van tumblingbaan , mini-trampoline en mini-trampoline pegasus. Hier wisten de Junioren (Michelle, Fabienne en Lois) en de senioren groep 2 ( bestaande uit Meike, Ilse en Sylvie) alle twee een 1e prijs te bemachtigen.

Trainsters en turnsters zijn erg tevreden over het behaalde resultaat en kijken uit naar de ABC team springwedstrijden van 18 november in de Boulevard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *