Sportvereniging GENIE

GENIE staat in Ahoy tijdens het NK met turners en dansers

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni staat GENIE in Ahoy! Wat zijn we trots op onze deelnemers aan het NK van de gymsport, ook wel Dutch Gymnastics The Finals!

Op zaterdag beginnen we met het NK dans waar onze selectiegroep Dansa de finale danst op het nummer Can’t help falling in love van Tommee Profitt & Brooke. Zij doen mee in de categorie C 20 jaar en ouder.

Op zondag is het de beurt aan twee junior-teams, bestaande uit 4 meiden, die deelnemen aan het NK Micro Teamgym op niveau B en niveau C. Ze doen mee met de toestellen trampoline, pegasus en airtrack.

We wensen onze deelnemers en supporters twee fantastische dagen toe en heel veel succes in Rotterdam!!

Nog geen tickets? Bestel ze hier: https://nknl.nl/tickets.

In Ahoy kun je als toeschouwer genieten van veel verschillende gymsport disciplines. Ruim 5.000 sporters komen in het weekend van 25 en 26 juni in actie op het NK turnen dames | NK turnen heren | NK ritmische gymnastiek | NK dans | NK acrobatische gymnastiek | NK trampolinespringen en NK groepsspringen. Daarnaast zijn er ook verschillende shows te zien, waarbij ál deze disciplines met elkaar gecombineerd worden en kun je zelf je kunsten laten zien op het beweegplein.