Sportvereniging GENIE

GENIE 90 jaar!

Wauw! Op 23 januari 2022 bestond GENIE 90 jaar! Dit mooie jubileum lieten wij niet aan ons voorbij gaan en daarom hebben wij een feestelijk programma opgesteld voor onze leden, vrijwilligers en oud-leden/vrijwilligers. Samen met hen zijn we tot deze mijlpaal gekomen en voorziet onze vereniging al 90 jaar voor jong en oud een breed aanbod aan dans- en turnsport in de regio Bergen op Zoom. Hier zijn wij bijzonder trots op!

We vierden dit feest op zaterdag 21 mei 2022 met onderstaand programma:

  • 10.00 – 12.00 uur: Verjaardagsfeest voor leden van 2 tot 10 jaar in Sporthal De Kannebuis in Halsteren.
    We toveren de sporthal om in een feestzaal en bewegen er op los! Een feestelijke traktatie hoort hier natuurlijk bij.

  • 14.00 – 16.00 uur: Verjaardagsfeest voor leden van 10 t/m 15 jaar in Sporthal De Kannebuis in Halsteren.
    We toveren de sporthal om in een feestzaal en bewegen er op los! Een feestelijke traktatie hoort hier natuurlijk bij.

  • 17.00 – 20.00 uur: Samen eten voor alle (assistent)leiding en vrijwilligers in café De Mortier in Bergen op Zoom, Dubbelstraat 66.

  • 20.00 – 00.00 uur: Feestavond en reünie voor (oud-)leden 16+, (assistent)leiding en vrijwilligers! Café De Mortier in Bergen op Zoom, Dubbelstraat 66.
    We proosten, halen herinneringen op, testen jullie muziek-kennis. En we zouden GENIE niet zijn als er ook een dansje aan te pas komt! Dit allemaal geheel in een bijpassend thema: The 90’s! Vergeet niet om een bijpassende outfit uit de kast te trekken.

90 jaar, om van te GENIEten!
Na deze heerlijke feestdag in mei, maakten we ons op voor een spetterende uitvoering op zaterdag 2 juli in Theater De Maagd in Bergen op Zoom. Wat een feest was dat!